Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samá fráze, logika chybí - dokonalá ukázka.

0 0
možnosti

Takze p. Buh se nudil, proto si ve vsi sve dokonalosti vytvoril bytosti, aby se nenudil. Do techto bytosti "vlil" poznani (= naprogramoval je podle sebe), ale kdyz se nektere bytosti rozhodly chovat "samostatne", resp. odlisne od programu, tak si to pekne odskakaly (pokud byl tak dokonaly, tak jak to, ze se mu jeho vyrobky tak nepovedly a vymkly kontrole bez moznosti napravy, kdo to programoval, atd.?).

Certi s nim ale vybehli, protoze maji (nejake) znalosti, kvuli kterym si na ne Buh netroufne, a dal to taky certi mysli asi opravdicky vazne, kdyz nechteji boj proti Bohu nikdy vzdat... Takze maji asi nejakou silnou motivaci a nenechaji si od Boha kalet na hlavu (kdo vi, co jim vlastne provedl - svedectvi mame jen neurcite a navic od p. Boha, ktery je do toho zapleteny = neni nestranny. Bylo by fer dat druhe strane prostor pro vyjadreni, tady se pres dva tisice let pouziva pouze jedno podani celeho pripadu).

Na rozdil od lidi, kteri toho tedy zjistili mene nez certi, viz clanek, a jeste maji mene svobody, takze si to odskakali za vsechny: smrt, bolest, atd., zeny dostaly pro jistotu nalozeno vic (je p. Buh sexista?). A p. Buh nema porad dost a dava lidstvu neustale kotel za to, co udelal Adam s Evou, coz je docela pomstychtivost a naschval na nekoho, kdo je nekonecne dobry a laskavy.

Takze lidstvo drzi "hubu a krok" a nechava se trestat za prapraprarodice, misto aby proverilo podminky spoluprace s certy, napr. spojenectvi pri svrzeni p. Boha, zruseni trestu pro celou rodinu (Adama a Eva jsou prarodice, takze za to, co udelali, si to odskakali vsichni jejich potomci = p. Buh se chova jako komous/nacek/fasista, proste diktator), a tez by bylo vyjednat podminky a rozdeleni boziho kralovstvi po tom, co ho spolu s certama prevalcujeme a zrusime smrt a bolest :-)

0 0
možnosti
Foto

I psí zub září, když se mu věří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz