Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Víte, než se Erdogan začal projevovat, bylo Turecko sekularizované. Odkaz Attaturka byl silný. Takže nemožné to není.

0 0
možnosti
AP

Ano, na chvíli to jde. Oni imigranti ve francii v první generaci taky byli v pohodě. Problémy začaly až, tuším, s třetí generací.

0 0
možnosti
PV

Tady porad vyskakuje nejaky virus pry pozdrav od kanadskych hackeru.Ma idnes kvalitni antivirus?

0 0
možnosti
AR

Začínají se naplňovat slova papeže K. Wojtyly z počátku 90-tých let, že pokud Evropa nebude ve 21.století křesťanská, pak na jejím konci už nebude Evropou. Tehdy jsme tomu ani moc nerozuměli, protože se to týkalo rozmáhající se multikultury v západních zemích a proto také nevěnovali tomu pozornost.

3 0
možnosti
JR

J70a86r47a 46R67a38n12k

17. 3. 2017 22:03

A neni to jedno pri stavu krestanstvi v CR, kde se podle mezinarodni statistiky vetsina hlasi k ateismu?

Proc se nemuzeme sejit na polovicni ceste, potrast si ploutvi a pokracovat dal, aniz bysme se zasobyli pasovanymi Kalachy?

0 7
možnosti
SC

Nehlásit se k žádné existující církvi a hlásit se k ateizmu je velký rozdíl.

1 0
možnosti
JH

J71a84n 17H45l95e77d60í64k

17. 3. 2017 21:42

Lidé, kteří přemýšlejí o možnosti dohody islamu s křesťanstvím, včetně abstraktních úvah, v plném nasazení humánních a vstřícných metod, jsou ignoranti koránu a zásad šárijá, které neznají a nemíní je prostudovat. Až budou možná jednou v obraze, zjistí, že islam je neslučitelné učení vrahů a teroristů, z jiného a zvráceného světa. Kouzlo šárijá spočívá v tom, že jinak slušný, vzdělaný, kulturní muslim ===dostane-li kdykoli a kdekoli rozkaz zabíjet, učiní tak bez pohnutí brvy.

5 1
možnosti
JR

J35a87r87a 59R73a52n48k

17. 3. 2017 22:04

Ke cteni Koranu mne a spoustu mych vysoce vzdelanych pratel nedonutite, tak kam s tim? A ze bysme nebyli v obraze, kdyz Kanada ma dva miliony muslimu se take rici neda.....

1 0
možnosti
RT

S článkem souhlas, pokud jste evangelík, tak určitě víte, že celá řada evangelíků (např. pan Vymětal) jsou horlivými zastíánci imigrace muslimů sem k nám. A to je právě ten problém.

Dnes i celá řada křesťanů má pokřivené vnímání lidských práv, kdy nejenže souhlasí, ale i propagují povinnost přijímat v Evropě muslimy.

3 0
možnosti
JR

J51a94r79a 51R93a89n79k

17. 3. 2017 22:28

Imigrace na Zapad se dela po staleti, nejdrive se GB zbavovala svych "zlocincu" a vyvazeli je do Australie, pak se zacaly kolonie plnit africkymi otroky, anglicka stredni vrstva bohatla diky koloniim a praci v nich a i kdyz musim uznat, ze spoustu veci v Indii vedli celkem dobre, jejich nabubrelost a chovani k mistnim museli dostat nekoho jako M. Gandhi ke slovu.......nakonec dik Anglanum abolitionisti otroctvi zrusili, ale pokud neni nekdo zrovna eugenik a nechce propagovat myslenky nektych nestvur v tomto smeru, tak se budeme muset dohodnout a naucit zit spolecne, nic jineho nam nezbyde, kdyz nasi predkove pomahali znicit a vycucat jine kontinenty a mame ted v globalu asi 50 milionu migrantu bez domova. Takze bude rozumejsi premyslet nad zpusobem, jak spolu zit, nez jak se vymlatit. Jo, jsem podle Vas slunicko i kavarnik.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz