Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná, že sen, který dal Bůh Vám více objasní. Kdysi jsem se rozhodoval jestli vstoupit do té či oné církve (protestanské reformované). A Bůh mi dal sen: Viděl jsem, jak hledám Pravdu v domě svého otce. Ve všech místnostech bylo tak rozsvíceno, že se tam neudržel žádný stín. Bylo tam moc a moc světla, až jsem vstoupil na maličký kousek místa v jedné místnosti, kde byl malý stín. Říkal jsem si v duchu, proč tam ten stín je, i když je všude tolik světla. Dvakrát jsem podupnul na to místo a propadl jsem se do jiného světa.

Ocitl jsem se staré galeoně (lodi ze 17. století) uprostřed rozbouřeného moře. Loď měla stažené plachty a plácala se mezi velkými vlnami. Nikdo na ní nebyl kromě jakési postavy uprostřed. Byla to žena v rouchu nevěstčím. Když jsem se k ní přiblížil, uviděl jsem, jak cosi vede z pod její zakrvácené sukně. Bylo to hodně neobvyklé a odporné, co jsem viděl. Vysávala krev. Zeptal jsem sám sebe, co to všechno znamená. V tu chvíli na mé rameno položil ruku anděl a řekl: „Toto je ta opilá žena ze Zjevení - opilá z krví svatých, které ustavičně pronásleduje a ničí můj lid. A věz, že tato loď k břehům věčnosti, nikdy nepřirazí, protože vyměnili bohatství a časnost tohoto světa v pohodlí namísto toho, aby následovali Mé slovo.

V tu chvíli zahřmělo a uslyšel jsem hlas ze zamračeného nebe: „Ať vstoupíš do kterékoliv z těchto denominací, pamatuj si, dojdeš spásy jen tehdy, pokud budeš žít podle mých slov a nebudeš se dívat ani nalevo ani napravo a nenecháš se svést různými druhy nových učení, které ničemu neprospívají jen k rozkolu Mého lidu, protože zdroj učení přichází ze světa od toho Zlého.

Pak vše zmizelo a já se probudil.

0 0
možnosti

Vraťme se k první křesťanům, kteří byli pronásledování jako svatý Augustín a všichni, kteří položili život v pronásledování za víru v Pána Ježíše v 1. století, kdy žili apoštolové, kteří všichni zemřeli mučednickou krví. Historii vidí každý tak, jak byl vyučen v cestě Boží.

Duch Babylona nezasáhl jen do Katolické církve, ale i do protestanských církví skrze falešné duchovní proudy, aby ji pošpinil a rozdělil na tisíc kousků. Pravda je ta, že všechno to je, protože jsme stále tělesní a nedokážeme se pokořit pod autoritu Božího slova. A čím méně budeme brát zřetel našeho Spasitele a Jeho slova, tím hůře pro nás.

Nic však nezabrání tomu, aby se naplnilo Kristovo slovo o jednom ovčinci.

0 0
možnosti

M39a58r48e78k 29B37o84t47á32n

10. 7. 2017 22:30

Jsem rád, že máme oddělanou Církev od Státu. Kdyby takoví lidé jako vy měli mluvit do chodu země a zkovávat se knihami, které se jaksi "Ztratili v překladu" a vy-dedukovávat z nich tyto bludy, byla by to tragédie jako sám Islámský stát. Bože děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz