Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

totální nepochopení všeho je základem dobrého státu...lide, kteří nic neví jsou velmi snadno manipulovatelní...........jakékoliv náboženství nahání lidem především strach............viz pálení čerty v pekle.......a strach je základním předpokladem pro kvalitní manipulaci, tedy vynucenou poslušnost nemyslícího davu.........

0 1
možnosti
SC

Dokonalá láska strach vyhání, a této lásce a odpuštění učí Kristus a jeho Duch k ní dává sílu. Mohamedovo proroctví má za cíl zabránit lidem v poznání té Boží lásky, kterou je Ježíš Kristus.

0 0
možnosti
DK

Je to tak. Mohamed byl velmi spatny clovek, nebyl v nicem lepsi nez treba Hitler. Jenze bohuzel zijeme v dobe, kdy se mezi dvema identickymi zlocinci dela obrovsky rozdil. Holt pokrytectvi, nic jineho. Nektere ovsem omlouva neznalost.

2 0
možnosti
MK

R^ Není co dodat; píšu o tom již dlouho.

0 0
možnosti
Foto

V Německu má místní náboženská obec nárok na finanční podporu. A to i ta muslimská. Takže úplně první krok musí být zastavení finanční podpory a pak nepovolování nových mešit a minaretů. A jako krok třetí rušení mešit stávajících. Dlouhá a trnitá cesta, ta druhá rovná a široká však vede do pekel.

4 0
možnosti
JR

J66a77n 74R97á46ž

25. 8. 2017 13:45

Co si dělají Němci je jen jejich věc. My musíme zabránit, aby šílenství ideologie multikulturní společnosti nás nepohltilo. Souhlasím s Robíškem, že tak zvaný "západ" je ztracen a nedojde-li tam k razantním změnám, což bez násilí nepůjde, nezbude zemím střední Evropy vytvořit obranný blok, včetně uzavření hranic pro pohyb osob,, jako první obranný krok.

1 0
možnosti
RT

Výborně napsáno,stačí si přečíst šaríju a každý rozumný člověk musí požadovat zákaz.

5 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz