Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnešní doba se zbláznila! Naši politici se zbláznili! Na úkor našeho Božího lidství, na úkor toho, jak nás Bůh stvořil! Dnes již nestačíme reagovat na zrůdné zákony našich politiků, kteří je stejně nehodlají dodržovat!

Vykašleme se na jejich zhoubu a zůstaňmě lidmi! V lásce k Bohu, druhému člověku a k veškerému stvoření, v pravdě vůči Bohu, vůči druhému člověku a vůči všemu, v pokorné svobodě vůči Bohu, vůči druhému člověku a svobodě veškerého stvoření. Hledejme moudrost v Bohu, druhém člověku a ve veškerém stvoření. A pokud ti proutek dobře slouží, nechť ženám poslouží! A pokud se vyšlehání děvčat na velikonoční pondělí týká, udělejme to pořádně a zodpovědně. Navzdory hloupým zákonům!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Varování doktorům - užití skalpelu může být traktováno jako násilí na pacientech.

0 1
možnosti
Foto

Ano pan Šimek by nechal operovat skalpelem i PhDr.

0 0
možnosti

Na velikonoční pondělí ráno jedeme ke starší dceři, která má tři holky, naše vnučky, a psa. Hned ráno vezmeme s manželkou toho psa na dlouhou procházku. Proč? Protože spolužáci, kteří přijdou za těmi dívčinami na pomlázku, pes nevybíravým způsobem napadne. Skutečně se nám nepodařilo psovi vysvětlit, co je to pomlázka. Předpokládám, že úředníci by měli být inteligentnější než ten pes a chápat to.

3 0
možnosti

Účedníci by měli být inteligentnější než pes. Co naděláš. Nejsou! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz