Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

AMEN. Podepisuji a dávám R^

0 0
možnosti
Foto

Ale nevzdali. Jen ty metody a prostředky co nám vnucuje stát jsou nesmyslné a mají jiný cíl než naši ochranu. Pokud rouškám věříte, nikdo vám nezakazuje je používat.

2 0
možnosti
Foto

Jsme celoživotně obklopeni mikroby a řadou civilizačních chorob. V našem těle jsou až dva kilogramy mikrobů, prospěšných, ale i potenciálně patogenních, případně velmi rizikových. Proti virům a dalším mikrobům, které jsou také jejím potřebným produktem, nám dala příroda imunitu. Bez ní bychom nepřežili. Je to nejgeniálnější dar nad všechny roušky, dezinfekce .Daru je třeba si vážit, pečovat o něj vhodným životním stylem, stravou, klidným spánkem, přiměřeným pohybem, nejvíce však mentálním stavem. .Rouška jakkoliv líbivá, je imunitě klackem pod nohy. Vdechujeme zpět většinu toho, co imunita usoudila vyloučit jako nezdravé. Čím rychleji se pohybujeme, tím je zpětná zátěž škodlivinami větší, neprodyšnost roušky vše umocní .Místo přiměřených aktivit na čerstvém jarním vzduchu se potíme pod hadříky. Potřebujeme se vrátit k přirozeným hladinám vitaminu D pobytem na slunci. . Imunita úpí a až se s létem prosadí další běžně očekávané a miliony let s námi tady žijící viry, oslabená imunita nezabere.

4 1
možnosti

Ještěže jste nám ocitoval něco z bible, jinak ovšem třeba Duka jede jako za mlada, toho a další potkaly je drobná omezení. Fór je ale v tom, že třeba od cukrovky nikoho rouška neochrání, od Covidu ovšem často ano.

3 0
možnosti
Foto

Ale i od cukrovky, pokud si ji necháte i v cukrárně. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Píšete, že 400 mrtvých je zanedbatelných - já bych to tak neřekl, pořád jde o 400 lidí co zemřeli.

Ale podstatné je především to, že tam kde roušky povinné nebyly ty číšla mrtvých byl násobně větší.

Jinýi slovy "jen" 400 mrtvých bylo mio jiné právě díky povinným rouškám a jejich zavedení vbudovách je prostě rozumný krok. Dá se debatovat jestli už od září nebo od října, ale určitě před začátkem období chřipek.

2 4
možnosti
Foto

Rouška má placebo efekt a nikoho neochrání. Coronavirus se nešíří vzduchem, nešíří se dotykem, pouze pokud jste dlouhodobě ve styku s osobou, která jej má a ještě musíte mít oslabenou imunitu. Víc jak polovina z těch zemřelých umřela s coronavirem a ne n coronavirus. Jinak 85 procent lidí, kteří onemocní coronavirem nemají žádné příznaky nebo mírné, mírnější než chřipka, méně jak 10 procent vyžaduje nemocniční léčbu a méně jak 5 procent má závažné důsledky. To jsou data od nás z EU: Jinak jako pramen se použil vyjádření lékařů, kteří přichází do styku coronavirem, jako je třeba prof. Ing. Stanislav Kmoch, CSc. vedoucí laboratoře pro studium vzácných nemocí při první lékařské fakultě v Praze, který studuje covid , MUDr. Jiří Votruba primář první kliniky tuberkulózy a respiračních onemocnění Všeobecné fakulty nemocnice v Praze, který je šéfem coronavirového oddělení a další lékaři.

3 1
možnosti
PR

P27a37v18e93l 71R22y24š41k31a

20. 8. 2020 10:11

Bohoslužby vám nikdo nezakázal. Jen si musíte vzít roušku.

1 0
možnosti
Foto

Jedno z kritérií, které vypovídá o počínající epidemii je počet nemocných na 100 000 obyvatel. Jde o hranici okolo 1600 -1800 případů. Na coronavirus máme v souřasnosti 20686 nakažených Na chřipku během pandemické vlny je nakažených jeden až jeden a půl milionu. Na coronaviru anebo s coronavirem zemřelo 404 osob. Na chřipku umírá až 1 500 ž 2 000 osob. Ještě letos v únoru zde bylo přes 140 000 případů chřipky. V březnu bylo stále hlášeno kolem 70 000 případů chřipky. 58 osob na chřipku zemřelo. Statiska MZ ČR. data SZÚ a uvádí to odborní lékaři.

4 1
možnosti
MR

Tohle je už známo několik měsíců, proč to řešíme před nástupem respiračních onemocnění ...

0 0
možnosti
MR

Jaká corona šikana ? je to reakce na nástup období kde je oslabována naše imunita.

Pak je tu nástup chladného období a souběh nemocí, kde je nachlazení, chřipka a lidi hned chtějí antibiotika a jsme světový v jejich nadužívání a dochází k určité rezistenci a to že už nebudeme mít silná antibiotika. Dále přijde silný tlak na imunitu, kde ráno bude sychravo a kolem nuly a odpoledne třeba plus 20 stupňů, dále se začne topit a přechody z místností taky budou nápor na imunitu. Pak je to fenomén tlačenic v MHD, metro, tramvaje, eskalátory a většina ví jak to vypadá v zimním období ... Vláda musí vnímat jiné parametry než občan, je zde potřeba zajistit chod státu, služeb a ekonomiky a to bez lidí nejde, pokud více lidí onemocní, pak může váznout zásobování potravinami, vodou, elektřinou, pak je tu hospodářský dopad, kdy mohou nastat výpadky ve výrobě a životnostními, podnikatelé už nemají zdroje platit lidem částečnou mzdu v karanténě anebo i nemocenskou částečně, navíc mají nasmlouvané zakázky, smlouvy kde jsou sankce, anebo úvěry na výrobu. Navíc zaměstnavatel to může a i zavádí jako své vnitřní nařízení ...

6 5
možnosti
Foto

Naše imunita.je oslabována nošením roušky.

6 2
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 521x
Zabývám se katolickou apologetikou, osobností M. Jana Husa a českým reformním hnutím 14/15 st. Články na tato i jiná témata uveřejňuji např. na webu pravover.cz